fbpx

Prezentare produse sau servicii pentru cei care urăsc să vândă

Prezentarea produselor sau a serviciilor pentru cei care urăsc să vândă
Categorie:

Free shipping on orders over $50!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

Prezentare produse sau servicii pentru cei care urăsc să vândă

Nu reușești să închei contractele cu clienții deși serviciile sau produsele tale sunt de calitate? Ajungi până într-un punct în care clientul chiar te place, însă alege alt furnizor?

 

ADEVĂR: Dacă nu ai prezentarea potrivită, vei pierde vânzările, indiferent de calitatea superioară a produselor sau a serviciilor tale sau de cât de simpatic poți fi.

Din cauza lipsei timpului, a distragerilor permanente din social media, oamenii nu mai citesc pe website toată istoria companiei, distincții ori premii obținute sau alte informații care nu-i ajută deloc să câștige ceea ce vor: bani, timp, evoluție ori reputație.

Din păcate, majoritatea website-urilor de azi nu rezolvă problemele clienților, ci prezintă sec soluțiile (caracteristicile unor produse sau servicii). Ori, esența existenței unei companii este să fie remediul pentru durerea clienților, să le rezolve rapid problemele.

Modul în care îți prezinți afacerea în online cântărește enorm astăzi. Succesul tău și al afacerii tale depinde 100% de asta.

Astăzi, oamenii ‘’scanează’’, nu mai citesc.De aceea, prezentarea pe care o voi face pentru tine nu este pentru lectură, ci este special concepută ca împreună cu cele mai noi tactici și strategii de marketing care funcționează azi, SĂ VÂNDĂ!

Încheie mai multe contracte cu o singură prezentare PDF care vinde excelent de fiecare dată.

Nu-ți place să vinzi? Atunci, lasă prezentarea să vândă pentru tine. Nu, nu e vorba de culori atent alese sau secțiuni plictisitoare pentru clienți precum Despre Noi.

Prezentarea va descrie cum rezolvi tu problema clientului pentru care produsul sau serviciul tău reprezintă soluția.

Nu te adresa tuturor, ci doar celor cărora au o problemă reală care poate fi rezolvată de soluția ta.

Voi demonta toate temerile pentru care potențialul tău client nu cumpără imediat de la tine. Iată doar câteva dintre ele:

 1. Nu te cunoaște, ești prea nou pe piață sau nu ați legat încă o relație de încredere
 2. Ești prea scump ori prea ieftin
 3. Clientul nu înțelege cum se folosește produsul tău
 4. Nu ai dovezi sociale. Clientul nu vrea să riște să fie primul care folosește produsul sau serviciul tău. Are nevoie de dovezi, de testimoniale ale unor clienți de dinaintea lui.
 5. Nu oferi garanție. Întreabă-te: dacă nu funcționează pentru clientul tău? Etic, ar fi să-i dai banii înapoi.

Vei primi prezentarea în format PDF, cu imagini optimizate, astfel încât să poată fi atașată la e-mail-urile tale. De regulă, are între 3 și 10 pagini în funcție de complexitate.

Mesajele din prezentare sunt foarte puternice, străduiește-le să le înveți, să le asimilezi, să le spui în mod natural oricărui client.

GARANȚIE:

Fiecare serviciu pe care îl comanzi de la mine, trebuie să-ți aducă de cel puțin 10 ori investiția. Prin urmare, dacă această prezentare nu-ți aduce cel puțin 5000 euro în maxim 6 luni, primești banii înapoi. 

Întreabă-te: Unde mai primești această garanție? Ce alte produse sau servicii îți aduc 10X investiția inițială?

Prezentarea este o investiție cu un randament uriaș.

Atenție: această prezentare PDF se atașează e-mailului NUMAI DUPĂ ce ai stat de vorbă cu clientul față în față ori la telefon sau întâlnire online (Zoom, Skype, șamd). Nu trimite mesaje nesolicitate (SPAM-uri).

Cum poți avea cea mai bună prezentare posibilă în 3 simpli pași:

 1. Comandă online prezentarea PDF
 2. În maxim 5 zile lucrătoare, ai cea mai eficientă prezentare posibilă și poți începe vânzarea propriu-zisă
 3. Încasează banii pe care îi meriți din piață.
ATENȚIE:

Această prezentare se referă la un singur produs sau serviciu care rezolvă o singură problemă spinoasă a clientului. Altfel zis, fiecare medicament cu durerea sa specifică. Prin urmare, alege un singur produs sau serviciu de-al tău care rezolvă o singură problemă a clientului.

Prezentarea care vinde NU este o expunere seacă de produse și servicii întocmai cataloagelor de prezentare, ci o armă redutabilă de marketing care ajută direct la dezvoltarea rapidă a afacerii tale.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prezentare produse sau servicii pentru cei care urăsc să vândă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top