fbpx

Misiunea Companiei Tale

Misiunea companiei, un text puternic, motivant, hotărâtor pentru destinul companiei, al tău ca individ, al chipurilor dragi din viața ta, al angajaților și al partenerilor de afaceri
SKU: MC Categorie:

Free shipping on orders over $50!

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

Misiunea Companiei Tale

Pari mereu nehotărât când vine vorba despre directia companiei tale? Nu ai drive-ul care sa te împingă puțin de la spate pentru a mai face încă un pas?

Întreabă-te: Încotro? Care e portul spre care îndrept această corabie construită cu trudă? Cine mă însoțeste în această călătorie? Cum știu că sunt pe drumul cel bun? Care este premiul de la capătul drumului?

Dacă nu încă răspunsurile clare pentru aceste întrebări, îți lipsește misiunea companiei. Aceasta te motivează atât pe tine, cât și pe oamenii tăi. Misiunea companiei este punctul de plecare, însă ratat de mai toate companiile de la noi.

Misiunea este o consecință a unei îndelungi căutări, a unei discuții cu mine care poate dura chiar și 3 ore de concentrare maximă în prima etapă.

Da, există șabloane și pentru misiunea companiei, însă dacă e concepută de dna Gina de la contabilitate și menționată discret pe site, nu duce nicăieri, ci creează și mai multă confuzie.

Imaginează-ți doar că o rostește Ștefan Cel Mare în fata oștenilor lui. Misiunea trebuie sa fie motivantă, pasionala chiar, sa miște oamenii, lucrurile, fapte intr-o direcție bună nu numai pentru tine, ci pentru întreaga omenire. Deocamdată, rezumă-te la România, însă este foarte posibil să vrei sa te extinzi și în țările vecine.

Dacă direcția aleasă coincide cu misiunea companiei și/sau a vieții tale, ai câștigat. Care e premiul de la capăt? Eu îți promit cel puțin 3: timp liber de calitate, împlinire și bani.

Atunci când ești cu adevărat fericit, poți avea claritate în decizii, e momentul să te concentrezi și să duci lucrurile până la capăt.

Alege o direcție a afacerii tale și oricare ar fi ea, urmează-o până la capăt. Cea mai nefericită situație este să tot schimbi direcția afacerii și a vieții tale.

Află care este misiunea companiei tale aici. Da, o poți comanda online, însă așteaptă la discuții extrem de adânci în sufletul tău, la o analiza profundă a DE CE-ul tău.

Misiunea companiei, punctul de plecare al oricărui plan ambițios de afaceri. Misiunea companiei motivează și implică total oamenii, amplifică acțiunile, menține direcția, obține rezultate notabile.

Misiunea companiei alături de tema afacerii tale nu ocupă mai mult de o foaie A4.

Cât te costă dacă n-o ai? Totul, poate chiar o viața irosită. Și nu e doar viața ta, ci și destinul familiei tale, a angajaților. Cum evaluezi atâtea vieți irosite?

Vom munci amândoi până avem un rezultat cu adevărat ieșit din comun: o misiune puternică care mișcă munții din loc.

Misiunea este motivul pentru care te trezești dimineață, pentru care lupți, câștigi, trăiești, respiri. Ce alternative ai? Să fii mereu nehotărât, lipsit de vlagă, să ai angajați și colaboratori plictisiți de-a dreptul.

Atenție: În viață nu este vorba despre facturi, clienți sau angajați, ci de trăi o viață completă și împlinită, atingând toate dimensiunile ei. Fericirea e opțională.

Realizarea se poate obține și prin intermediul unei afaceri în care angajații nu sunt instrumente, ci suflete, oameni de care ai grijă, o afacere în care dincolo de erorile sau a nepăsării guvernanților, tu continui sa faci bine ție și celorlalți din jur. Astfel, afacerea ta e un mijloc prin care poți obține libertate, timp liber de calitate, energie, bani, respect, împlinire. Te asigur, că niciun alt mijloc la îndemână nu-ți poate oferi toate acestea la un loc. De aceea, faci business. Iar ca sa faci business ca la carte, ca sa nu te rătăcești, ai nevoie de o misiune.

Viață nu are niciun sens, în gândirea logică pe care oamenii o posedă! Altfel zis, pentru o viață împlinită, departe de nefericiri și neajunsuri, vei da TU un sens vieții.

Iar sensul vieții trebuie sa cuprindă și aspectele legate de munca, implicit de afacerea ta. Și iarăși ajungem la misiune.

Comandă-ți misiunea companiei chiar acum! Sună americănește și puțin forțat însă cu cât amâni cu atât pierzi viață. La propriu. Tu ești cel de ieri? Nu. Ai energia anilor primei tinereți? Nu. Ce aștepți? Resemnarea e cea mai proastă opțiune, însă dacă asta ai ales, nu pot decât s-o respect. Însă, știu cui mă adresez, iar cine citește aceste rânduri, nu-i un oarecare, ci un om care chiar vrea sa facă ceva în viața asta.

Repet, ceea ce vei primi în final va fi textul care încape lejer într-o foaie A4, însă noi doi avem mult de lucru pentru a-l obține. Iată pașii:

  1. Stabilim prima conversație telefonică. Dacă ai asociați, musai sa fie prezenți la aceasta prima conversație.
  2. Vei răspunde la câteva întrebări cheie extrem de profunde.
  3. Obținem misiunea companiei pe care o vei publica pe website-ul tău și o vrei scrie cu ”litere de aur” pe pereții companiei.

Asta e tot.

GARANȚIE: Dacă în 12 luni de la data publicării noii tale misiuni, nu încasezi cel puțin dublu față de perioada precedentă, atunci eu îți dau banii înapoi. So, Double or Nothing! Fă-ți calculele chiar acum. Desigur, sa publici o misiune puternică și sa nu faci nimic, este egal cu zero. 

#JoyOfLife #Clarity #Mission #Focus #GetItDone

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Misiunea Companiei Tale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top